Handlarna i Vaggeryd och Skillingaryd gör skillnad i vardagen

I Vaggeryds kommun har vi förmånen att ha två centralorter bara milen från varandra med flera aktiva handlare. Genom att samarbeta, göra nya saker och utveckla sig, bidrar de till att skapa levande centrum i både Vaggeryd och Skillingaryd. Idag, marknadsför de sig som handlare i Vår lilla stad med en egen logotyp!

Det mesta du behöver finns här

I Vaggeryd och Skillingaryd finns all den handel du behöver i vardagen. Du har flera matbutiker, apotek, blomsterbutiker, klädaffärer, skoaffär, radio/TV-handlare, presentbutiker, järnaffär, caféer och lunchrestauranger.

Här finns också den service som du kan ha behov av i form av banker, försäkringsbolag, bilverkstäder och besiktning, bensinstationer, bibliotek och gym. Allt är nära och personligt. Och skulle du sakna något, är det inte långt till Jönköpings eller Värnamos utbud av större kedjor.

Relaterad information

På kommunens turismsidor Länk till annan webbplats. hittar du mer information om utbudet i Vaggeryds kommun och handlarna i Vår lilla stad.

vaggerydstorget.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du hitta mer reportage och aktuella erbjudanden.