Vill du bo i Vaggeryds kommun? Så här gör du

Om du vill hitta ditt tomt, hus eller hyresrätt i Vaggeryds kommun så kommer här tips.

För dig som längtar efter att omge dig med grönska och andas frisk luft, är Vaggeryds kommunen ett bra val. Våra vackra och natursköna omgivningar ger dig möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter som promenader, vandringar och cykelturer. Ta med familjen och upptäck naturen tillsammans, eller njut av en lugn stund på ett mysigt café.

Goda pendlingsmöjligheter och kommunikationer till Jönköping och Värnamo gör att många barnfamiljer och unga par de senaste åren har lockats till Vaggeryds kommun. I kommunen befinner du dig centralt i demografiska Sverige, med hela 80 % av landets befolkning inom ett avstånd på 40 mil. På hemmaplan finns centralorterna Vaggeryd och Skillingaryd nära, med ett utbud av handel och service i en småstadscharm.

Du hittar alla villatomter för nybyggnation som säljs av kommunen på:

www.vaggeryd.se/kopatomt Länk till annan webbplats.

Tomter av privata markägare

boivaggeryd.se Länk till annan webbplats. hittar du tomter som säljs av privata markägare. Du som själv är markägare kan lägga ut din information där för att hitta potentiella köpare.

Köpa hus?

För dig som vill flytta till ett färdigt hus finns alternativ på bland annat Hemnet Länk till annan webbplats. och Blocket Länk till annan webbplats..

Hyra bostad?

Letar du någonstans att bo, men inte äga? På boivaggeryd.se Länk till annan webbplats. hittar du en lista med hyresvärdar med hyresrätter på olika platser i Vaggeryds kommun.

Ta del av det senaste!

Oavsett om du är ute efter tomt eller bara vill hålla koll, så tipsar vi dig om att följa vårt nyhetsbrev. På så vis får du del av de senaste nyheterna i din mejlkorg. Se länk under 'relaterat'.