Snart släpper vi 27 tomter!

Den 4 mars är det dags! Då släpps 27 nya tomter på Västra strand för försäljning. Om du vill ha en tomt får du vara snabb på bokningen – det är först till kvarn som gäller.

Redan i höst kan du börja bygga ditt nya hus, endast 500 meter från attraktiva Hjortsjön i Vaggeryd. De 27 tomterna som nu släpps för försäljning ligger i det gemytliga villaområdet Västra strand, som har närhet både till naturen och till bekvämligheterna i Vaggeryds småstad.

I Vaggeryd har du alltid nära till Jönköping, som tar 20 minuter med bil längs E4:an. Eller kanske hellre Värnamo, som ligger 30 minuter åt andra hållet.

Tomterna bokas enligt ”först till kvarn”-principen, så om du vill lägga händerna på en särskild tomt får du hänga på låset när vi öppnar bokningen den 4 mars kl 10.00.

Boka din tomt via e-tjänsten för bokning eller via en bokningsblankett. Båda bokningssätten kommer att finnas tillgängliga här på boivaggeryd.se.

Redan nu kan du titta på de tomter som kommer att finnas till salu. Gå vidare till sidan för Västra Strand via länken nedan för att läsa mer.