Se nya tomter som säljs i Vaggeryds kommun

Den 4 november släpps ett tiotal nya tomter på olika orter i Vaggeryds kommun för bokning. Redan nu kan du tjuvkika på tomterna och se om det finns en tomt du är intresserad av.

Vaggeryds kommun har inventerat och tagit fram 14 tomter på olika ställen i Vaggeryds kommun. Dessa tomter släpps för bokning den 4 november klockan 10:00.

Redan nu kan du granska de nya tomterna i webbkartan nedan.

Zooma in tills prickarna på kartan blir fyrkanter. Då kan du klicka på en tomt för att få fram detaljerad tomtinformation.

Vaggeryds kommuns tomter bokas enligt först till kvarn principen. Det innebär att du inte kan boka en tomt i förväg utan måste boka tomten först vid tillfället för tomtsläppet (4 november kl. 10:00). När Vaggeryds kommun har tomter till salu går de att hitta via en e-tjänsten Boka tomt som kommer att dyka upp under rubriken ”Bygga och bo” i e-tjänstcentret på Vaggeryd.se vid klockslaget. Observera att du behöver logga in med Mobilt Bank-ID för att nå e-tjänsten.

Observera att det endast är möjligt att boka en tomt per person eller företag. Detta enligt Vaggeryds kommuns fastställda riktlinjer som går att läsa i länken under artikeln.

Läs mer om hur du bokar tomt på vaggeryd.se - Så bokar du tomt, steg för steg.

Följ Vaggeryds kommun på Facebook eller prenumerera på nyhetsbrevet för att följa de senaste nyheterna.