Nytt datum för tomtsläpp på södra Västra strand!

Den 2 december hade vi planerat att släppa tio tomter för småhusbyggnation på södra delen av Västra strand, men på grund av försenad avstyckning kommer datumet nu att skjutas fram till 10 februari.

Just nu pågår arbetet för fullt med att färdigställa tio tomter på södra delen av Västra strand som kommer att släppas för bokning framöver. Ursprungligen var släppdatumet för dessa tomter planerat till 2 december 2019, men på grund av att arbetet med avstyckningen av dessa tomter har dragit ut på tiden kommer tomtsläppsdatumet nu att skjutas fram till 10 februari, kl. 10:00.

Det framskjutna datumet ger oss möjlighet att lägga ut tomterna så att du kan granska dem i god tid innan själva bokningsdatumet närmar sig.

Följ vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring Bygga och Bo i Vaggeryds kommun. Vi kommer att lägga ut en nyhet så snart tomterna går att granska i vår interaktiva karta.

Läs om hur du bokar och köper tomt, steg för steg, här Länk till annan webbplats..

Zooma in tills prickarna på kartan blir fyrkanter. Då kan du klicka på en tomt för att få fram detaljerad tomtinformation.

Alla tomter säljs enligt ”först till kvarn”-principen. Det går endast att boka en tomt per person och företag enligt kommunens riktlinjer för tomtförsäljning (länk nedan).

boivaggeryd.se Länk till annan webbplats. kan du även hitta tomter som säljs av privatpersoner.