Västra Strand, Vaggeryd 3,5 km

Allt bokat – inga lediga tomter just nu!

När du vill ta ett morgondopp, gå en kvällspromenad eller ge dig ut och fiska så är Hjortsjön kanske platsen du besöker. 500 meter väster om Hjortsjön hittar du det populära villaområdet Västra strand.

De senaste åren har många flyttat till Vaggeryd för att bygga sitt hem på just Västra Strand. Hit lockas man av närheten till ”allt” – skolor, service och kommunikation – samtidigt som man bor i ett gemytligt villaområde och har 3,5 kilometer till butiker och service i Vaggeryds centrum.

Den naturnära omgivningen är också en av orsakerna till varför området har blivit så populärt bland barnfamiljer. Här finns plats för barnen att leka och plats för familjen att bre ut sig.

Villagata på den ostligare delen av Västra Strand.

Villagata på den ostligare delen av Västra Strand.

Lekplatsen på Västra Strand.

Lekplatsen på Västra Strand.

Tomtinfo

Tomterna på Västra Strand är mellan 1 129–1 623 m² stora och ligger längs Sommarvägen. De 27 tomterna ligger fördelade över de fyra kvarteren Årstiden, Höstlövet, Vårdagen och Sommarängen.

 

De nya tomternas placering intill det befintliga Västra Strand-området.

De nya tomternas placering intill det befintliga Västra Strand-området.

Fastighetsbeteckningarna på Västra Strand.

Fastighetsbeteckningarna på Västra Strand.

Priser

Priset för en tomt på Västra Strand är 250 kr/m² + 25 000 kr i avstyckningsavgift samt 10 000 kr i planavgift.

Tomterna säljs i befintligt skick.

Kostnad för bygglov, anslutningskostnader för el, vatten, avlopp, fiber och fjärrvärme tillkommer. Dessa kostnader kan vara beroende av exempelvis tomtstorlek, tomtens läge, med mera. För vidare information om kostnader kontakta ansvarig myndighet och leverantör.

Tomterna på Västra strand blev snabbt uppbokade. Om någon tomt återlämnas kommer den att synas på kommunens interaktiva karta.

Prenumerera på kommunens nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om nya tomtsläpp till din inkorg.